Mar 9, 2012

ukhti dapat SURAT CINTA & di LAMAR .





^
l
all reeadeerssssss ! jawab salam kat atas ni dulu k. , :)

------------------
jangan terkejut dengan title kat atas tu ,
ukhti memang dapat surat cinta dan di lamar ... pagi tadi ....

HUHU ^^


seronok kot... . yelah , orang dah bagi , terima je la kan  ., hehehe
banyak betul ukhti dapat , , macam-macam . 
berhelai-helai lagi tuh  :0 
hm,hm , k dah stop merepek -,-''

pagi tadi kan hari last sekolah ,
besok pulak dah mula cuti .
seminggu pulak tuh , x de lah lame sangat , 7 hari je .
macam biasa la bila dah nak cuti sekolah , cikgu-cikgu 
pun mula lah melambai-lambai anak-anak didiknya . *ala-ala

lambaian kasih gitu ,huhu , :o ,ingatkan ape la 
melambai-lambai ni, rupa-rupanya nak bagi surat cinta# 
yelah SURAT CINTA  @ HOMEWORK 
lepas dapat surat-surat tu ,
dapat pulak lamaran , haiiishh ,jangan fikir bukan-bukan, ni
lamaran untuk hadirkan diri ke klas tambahan kat sekolah
nasib baik dua hari je , isnin dan selase.





,selamat tinggal lah kepada hari cuti-cuti ku ...huuuu~ =.=
cuti pon macam x cuti dah sekarang ,  schedule untuk cuti seminggu ni
in shaa ALLAH ,ukhti dah siapkan , senang la ,nanti xde la nak terkejar-kejar masa
revision for form4 subject , taekwondo classes , tuisyen ,homework..laksam,
hahha ,LAKSAM my fav, rindu nak makan , :') . xpe esok ukhti nak balas dendam
beli banyak-banyak ,.hhm ,dah 3 minggu x makan , bizi sampai x sempat nak membeli,
seeedeeh . 
 lagi pagi tadi , x pasal-pasal .
ukhti kena masuk debate team ,
lagi 3 minggu lawan,
adeees , hhm ukhti pernah jugak masuk debate ni ,
sebagai menteri kedua , aduuh kelunya lidah , bila
nak bidas balik pihak pembangkang  tu, tapi x cukup hujah + point ,
memang kalut la mase tu . pastu ukhti cakap jela ape yang
terfikir . ayat pun lintang pukang , -..-
tapi macam mane tah ,ustazah -ustazah tu boleh pilih ukhti .
 rase curious je o_o

...
lagi-lagi untuk cuti ni , ukhti kena belajar ekonomi ,
padahal x amik subjek tu pon dalam SPM ,
sebabnye ukhti di pilih lagi sekali oleh cikgu-cikgu pulak, 
masuk kuiz pelaburan bagi PNB . apekah itu PNB?
bank kot ? berkaitan dengan ASB. apekah itu pulak ?
haaadooi , ukhti ni , name je amek perdagangan , tapi , yang tu pon 
x taw, ..xpelah , lepas ni buat reseacrh kat encik GOOGLE .

LAST , 


'''
''
'




=...............=



, sila abaikan gambar burok di atas . ukhti x pandai melukis -.-







SEKIAN ,
ma'assalama .









selat melaka






لا إله إلا الله محمد رسول الله

2 comments:

AA a.k.a HM said...

Ingatkan kena lamar btul2. :)

ukhti rnajieha said...

haha , tipu je XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...